Continuïteit

continuïteitHoe gaat het? “Goed” of “Druk” is dikwijls een gemakkelijk antwoord. Je gaat toch niet vertellen dat het niet zo goed gaat! Of dat je onzeker bent over een volgende stap. Je weet dat het morgen anders moet dan vandaag. Maar het lukt je niet eens om stil te staan bij morgen! “Druk” weet je wel? Welke keuzes moet je maken? Hoe moet je de organisatie daarop aanpassen? Het antwoord haal je niet uit een boekje. Vijfkaart kan helpen om een antwoord te vinden.

De mannen en vrouwen van Vijfkaart helpen organisaties bij de beantwoording van vragen over continuïteit. Het kan daarbij gaan over heel verschillende onderwerpen als het ontwikkelen van een visie op de toekomst, over het uitwerken van een businessmodel (bijv. canvas) en het opstellen van een businessplan, over bedrijfsopvolging, over bedrijfsvoering en strategie, over samenwerken en innovatie.

Vijfkaart ondersteunt je met de vernieuwing van de organisatie en helpt de cultuur van de organisatie daarop te laten aansluiten. Dat kan met advies, begeleiding en coaching. Intervisie en verandermanagement zijn andere mogelijkheden die we kunnen inzetten.

Wij werken op de achtergrond, in een relatief korte periode en op basis van een vaste prijs.

Benieuwd naar onze pitch bekijk dan de video.